Nu tar jag steget

20170822_142845kopia

Wow vilken energi. Jag överlämnar mitt liv i tillit. Jag står på en landsväg och har precis vridit mig 45 grader och tittar rakt in i skogen. Det är här jag ska gå in. Här ska jag fortsätta min resa. Nu viker jag av från den trygga, asfalterade vägen med ett bestämt mål. Den har många tidigare färdats på men min resa tar slut här. Idag. För idag har jag skickat in min ansökan till skatteverket om att starta enskild näringsverksamhet. Jag ansöker om F-skatt så att jag kan betala min skatt och sociala avgifter som företagare. Men det som är lite speciellt med mitt företag är att jag inte kommer sätta några priser på mina tjänster. Jag kommer i stället att erbjuda mina tjänster som en gåva till världen. Till dig och till alla som är intresserade finns det nu möjlighet att få hjälp att inreda ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats så att din själ kommer till sin rätt. Mitt arbete kommer vara donationsbaserat. Det betyder att jag arbetar med det jag älskar och som är min dröm – om du blir inspirerad eller känner tacksamhet inför min gåva och det arbete jag utför är du fri att skänka en gåva tillbaka. Under fliken ”donera” kan du läsa mer om hur jag tänker kring pengar och hur du skänker en gåva.

Uppdatering 2020-06-22: För tillfället arbetar jag inte donationsbaserat. Det är fortfarande en dröm jag har men jag sparar den till framtiden.

Nu tar jag steget. Det är lite läskigt för jag vet inte exakt vart jag är på väg men jag vet att det är här jag ska gå in. Jag känner mig kallad och ledd trots att jag inte ser någon upptrampad stig. Solens strålar letar sig fram mellan trädens grenar. Det doftar från sommarvarma tallbarr och mossan är mjuk att gå på. Nu höjer jag blicken och förbereder mig på en omvälvande resa.

Vill du följa med på min resa och kanske göra din egen resa samtidigt? Jag håller bloggen uppdaterad med inredning och inspiration. Lämna gärna en kommentar så kan vi dela erfarenheter med varandra.

I tillit och kärlek

Isabell

cropped-received_10159066566095212.jpeg

Leave a Reply