Välkomna på föreläsning

Det är så roligt att det är så mycket som händer just nu. I höst har jag för tillfället två inbokade föreläsningar i Uppsala. Först är det på medborgarskolan den 26 november och därefter är det på winwin yogastudio den 8 december. När våren drar igång kommer en hel serie med föreläsningar att äga rum på medborgarskolan och även en kurs är inplanerad.

I vår kommer jag också att göra en workshopsserie tillsammans med Clara Johansson som är KonMarikonsult. Första inbokade stället är Yogansa i Stockholm. Jag återkommer med tid och datum för dessa event. Det kommer bli en superspännande mix av inredning och de djupare livsfrågorna!

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s