Äkthet – min livsvision

Det viktigaste i mitt liv är autenticitet. Att få vara äkta. Det är det som får min själ att sjunga och mitt hjärta att vibrera. Därför är det min livsvision att vandra den här vägen där jag hela tiden kommer närmare mitt hjärta, min själ och Gud.

Samtidigt som äkthet är den viktigaste frågan i mitt eget liv är det också det jag brinner för att hjälpa andra med. Att inspirera dig som läser dessa rader att hitta ditt hjärta, din själ och Gud om det är vad du önskar.

Jag arbetar med Feng Shui för att hemmet är ett så bra redskap när du vill förstå dig själv bättre och komma närmare din egen inre kärna. Hemmet är alltid en spegelbild av hur ditt liv ser ut. Här får du facit direkt. Med ditt eget hem kan du experimentera i din trygga vrå. Du kan ställa ut stärkande symboler, du kan balansera inredningen, tillföra det element du saknar i livet och du kan bryta ihop. Du kan tillåta dig själv att gråta, skrika, skratta för att förlösa de stagnerade känslor som håller dig tillbaka. Och när du gjort det har du möjlighet att fira.

I ditt hem kan du ställa till med en stor fest och bjuda in alla dina vänner.

Ikväll har jag bjudit in ett gäng nya och gamla vänner som kommer och mediterar med mig. Meditation, stillhet och det inre samtalet är nödvändigt för att kunna känna äkthet i livet. Jag är så otroligt tacksam över att det finns människor som delar min livsvision och som också vill komma närmare sig själva. Vill du vara med nästa tisdag så är du mer än välkommen att titta på mitt event på fb.

Vad är din livsvision? Jag är jättenyfiken att höra hur just du tänker om ditt liv så lämna gärna en kommentar. 🙂

 

btf
Detta lilla ullhuvud var det som fick mig att börja ta mitt liv på större allvar. Evigt tacksam för den gåvan och det beslutet. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s