Din sanna livsväg

När sommaren kommer får de flesta av oss en paus i vardagen. Under några veckor byts vardagslivet ut mot semesterliv. Under en längre tid har jag haft som ambition att inte längta efter semestern. Samma sak gäller för helgen eller pensionen för den delen. Jag har velat skapa ett liv som jag känner att jag inte behöver ta semester från. Jag ville ha ett arbete som jag älskar och som känns meningsfullt varje dag. Så att jag inte behöver vänta i 35 år tills pensionen kommer med att få göra det jag egentligen vill.

Nu är jag snart där. Där min sanna livsväg också innebär en karriär som jag älskar. Jag längtar efter att stiga upp på morgonen varje dag för att leva mitt liv. Jag längtar inte längre efter helgen, semestern eller pensionen. Jag gör ju det jag vill – just nu.

Känner du att du också har den här längtan? Att leva ett liv som känns sant och äkta för dig? Då vill jag bjuda in dig till mitt sommarprogram. Det är en cirkel som jag kallar Din sanna livsväg där vi träffas 4 gånger för att dela vår resa. Vi kan ha kommit olika långt på den här vägen och jag vill bjuda in dig oavsett var du står. Meningen är att vi får kraft och inspiration av varandras berättelser. Genom att sätta ord på vår egen längtan, våra rädslor eller vårt hopp blir vi medvetna om vad vi innerst inne vill och detta för oss närmare vår sanna livsväg. Jag kommer också dela med mig av det som hjälpt mig på min egen resa.

Sommarprogrammet är indelat i 4 olika teman:  

1. Var är du idag?
Är du lite vilsen? Eller har du ett tydligt mål men osäker på vilka steg du ska ta för att komma dit? Vid den första träffen börjar vi där vi står och du får redskap som ökar medvetenheten om hur du känner i livet.

2. Utforskandet
Vid det andra tillfället lyssnar vi till intuitionen och utforskar livet utan att döma. Du får möjlighet att prova att följa glädjen, lättheten och det som känns lustfyllt.

3. Att fatta aktiva beslut
Även den längsta resan börjar med ett första steg. Vid den tredje träffen får du tillfälle att utforska vilka steg du kan ta för att komma närmare din sanna livsväg.

4. Vägledning – bön, tecken och medmänniskor.
För att komma vidare eller komma tillbaka på banan om vi faller av kan vi behöva hjälp. Vid det sista tillfället tittar vi på vilka vägar som kan vara aktuella för just dig.

Varje tillfälle innehåller en introduktion av temat, meditation, övning, reflektion och delande av tankar och känslor. Mellan träffarna finns uppgifter att arbeta vidare med.

Vi träffas online via Zoom – en plattform där man kan prata och se varandra. Det du behöver är en dator eller telefon med internetuppkoppling och kan alltså befinna dig var som helst i världen och delta.

Vill du vara med och utforska din egen livsväg och samtidigt lära känna likasinnade?

Skicka ett mejl till: hej@isabellsvan.com

Det är ett begränsat antal platser i gruppen. Skicka därför gärna en intresseanmälan så snart som du vet om du vill vara med. Dock senast den 31 maj.

Deltagaravgiften är 1 250 kr som betalas innan sommarprogrammet börjar.

Jag hoppas verkligen att vi ses i sommar!


Leave a Reply