Rensa, organisera och inred – för ett liv i balans och harmoni

Den 13 augusti kommer vår (min och Clara Johanssons) bok ut i butik. Vi är så glada för det här och hoppas att du kommer uppskatta den. Den kommer finnas på Akademibokhandeln och Ugglan bokhandel om du vill köpa den i en fysisk butik. Den kommer också finnas på Adlibris.se och Bokus.se. Redan nu kan du förhandsbeställa den genom att klicka här. Boken kostar runt 175 kr.

Vår första bok!

Ett unikt innehåll
Genom boken kommer du att få följa Vera, Stella och David – tre karaktärer som bestämt sig för att göra den omvälvande resan att rensa hela sina hem, organisera och sedan inreda dem medvetet. Vi presenterar teori som varvas med övningar och ger råd till karaktärerna.

Utlottning!
Vi kommer att lotta ut tre böcker till er som följer oss på Instagram. Läs mer om utlottning på min Instagram.

Livesändning
Den 15 juli (på onsdag) kommer Clara och jag hålla en livesändning på Instagram kl 19. När vi sänder kommer vi berätta mer om boken och du har möjlighet att ställa frågor.

Hoppas vi ses på liven! 🙂

Leave a Reply