Aktuellt

Din sanna livsväg – onlinecirkel

Välkommen till en cirkel där vi samlas online för att dela vår resa.

Vill du hitta din sanna livsväg? Längtar du efter ett liv som känns meningsfullt? Vill du ingå i en gemenskap med andra och tillsammans hitta vägar framåt? Då är Din sanna livsväg en cirkel för dig!

Vi är alla på olika platser i livet och har olika erfarenheter. Det här är en cirkel där du kan känna dig helt trygg. Tanken är att du ska komma precis så som du är. När vi delar med oss av vårt inre kan vi spegla oss i varandra och få nya perspektiv på livet. Genom att sätta ord på vår egen längtan, våra rädslor eller vårt hopp blir vi medvetna om vad vi innerst inne vill och detta för oss närmare vår sanna livsväg. Sommarprogrammet är indelat i 4 olika teman.

Klicka här för att läsa mer om cirkelns teman och anmäla dig.

Workshopen om Feng Shui inspirerade mej massor, jag vill veta mera! Jag började använda mej av tipsen och tänket direkt när jag kom hem och kommer fortsätta med det när det ska göras om eller köpas nytt. Det blir så skön känsla i kroppen när alla elementen finns med. Så glad att jag anmälde mej!

Hoppas vi ses igen 🙂

Camilla, deltagare i workshopen Feng Shui för livet

Workshop på Willow hälsa i Uppsala
Tisdag 28 maj kl 18-20:30

Vill du börja leva ditt liv från ditt hjärta och med själens längtan i centrum? Är du också nyfiken på hur du kan gestalta och skapa det liv du vill leva genom att arbeta med ditt hem? Då är den här workshopen för dig. Anmälan och mer information finns här.

Föreläsning på Medborgarskolan i Uppsala
Måndag 3 juni kl 18-19:30

Feng Shui handlar om att skapa ett liv du vill leva och låta det speglas i ditt hem och i din miljö. I den här föreläsningen kommer du få en övergripande kunskap om hur din inre miljö påverkar din yttre miljö och tvärt om. Anmälan och mer information hittar du här.


Kurs i Feng Shui på Medborgarskolan i Uppsala – 4 tillfällen i Maj

Allt i vår omgivning påverkar oss på ett djupare plan och med kunskap om Feng Shui kan vi skapa vackra miljöer där människor trivs och mår bra.

Kursens teman:
1. Målbild för hem och liv, rensa och möblera (kraftposition och chi).
2. Balansera upp med yin och yang och de 5 elementen.
3. Chihöjare, stärkande symboler och inomhusväxter.
4. Balans och harmoni – rum för rum och Ba Guan.

Anmälan och mer information hittar du här.

En lättsam, trevlig och mycket givande genomgång av grunderna i Feng Shui. Precis lagom för att inspirera mig att börja tänka, förändra och vilja veta mer. Stort tack Isabell!

Mikaela, deltagare i workshopen Feng Shui för livet

Tidigare evenemang

Föreläsning på Medborgarskolan i Uppsala
Måndag 8 april kl 18-19:30

Workshop på Willow hälsa i Uppsala
Onsdag 27 februari kl 18-21

Workshop på Lugnett Studio i Täby
Lördag 23 februari kl 11-13

Workshop Inreda livet på Yogansa i Stokholm
Lördag 16 februari kl 14:15-19:15

Workshop på My Sangha shala i Gävle
Lördag 9 februari kl 10-12