Feng Shui för hem

Vill du ha ett hem som är personligt? Som utstrålar balans, harmoni och livsglädje? Som stöttar den du är idag och den du är på väg att bli? Då är Feng Shui något för dig!

Hemmet är en direkt spegelbild av människorna som bor i det. När ditt hem är i balans mår du bra och du kommer ha ett härligt, balanserat flöde i livet. I många hem finns det dock vissa ”problemområden”. Platser som inte riktigt kommer till sin rätt. Det kan vara så litet som en fönsterbräda eller en del av ett rum till att handla om hela huset. Genom att titta närmare på hemmets energier kan jag se om det finns obalanser i inredningen. Jag tittar på färger, former, stärkande symboler, kraftpositioner, currylinjer och chiflöde. Här lägger jag också en Ba Gua så att vi kan prata om vilka livsaspekter du vill stärka och hur du kan göra det på bästa sätt.

Passar dig som:
– är intresserad av heminredning och vill ha ett hem som utstrålar balans, harmoni och livsglädje.
– vill ha ett hem som stöttar och stärker den du är idag och den du är på väg att bli.
– har vissa problemområden som känns blockerade, ofta är stökiga, omysiga eller på något annat sätt inte känns riktigt bra.
– som vill ha hjälp att sätta intentioner för ditt liv och vill veta hur du kan nå dina mål och drömmar med hjälp av Feng Shui.

 

En konsultation för hem tar mellan 2 och 3 timmar beroende på hur stort hemmet är.

nick-fewings-642060-unsplash

Fördjupning

När ditt hem är i balans och du arbetat med att stärka dina olika Ba Guaområden ett tag kanske du vill gå vidare till nästa steg. Flying Stars kallas en teknik där du lära dig ännu mer om ditt hus och om dig själv. Vi tittar till exempel på om huset har en västhuspersonlighet eller östhuspersonlighet och vad det betyder för dig. Vi tar också reda på vad du har för personligt trigram – vilka riktningar som är mest gynsamma för dig att arbeta eller sova i.