1. Din inre röst kallar på dig

Har du svårt att fatta beslut i din vardag? Känns det lika svårt att bestämma vilken glass du ska välja i kiosken som vilken utbildning du ska gå? Eller har du svårt att känna efter om personen du är tillsammans med verkligen är rätt för dig? Vilket ditt nästa karriärdrag ska bli? Fast eller rörlig ränta på bolånet?

Det finns miljoner av frågor där ute i världen som vi kan behöva ta ställning till varje dag. Vissa frågor är större än andra men om du har svårt att höra din inre röst kan minsta lilla val kännas svårt. Kanske känner du dig överväldigad över alla svåra frågor och att du inte kan bestämma dig för vilket ditt nästa steg i livet ska bli. Det här är en bra plats att vara på. Ja, det kan vara väldigt ångestfyllt. Men det är här du är så därför är det lika bra att erkänna det för dig själv. ”Jag vet inte vad jag ska välja”. Härifrån kan du bara gå framåt och uppåt. Du hamnar i alla dessa valsituationer för att din inre röst kallar på dig. Du vet på ett djupare plan att du behöver ta itu med din obeslutsamhet och därför triggas den här känslan gång på gång. Idag är dagen då du stannar upp och ändrar riktning. I stället för att rikta din uppmärksamhet utåt och söka bekräftelse och vägledning utanför dig själv så kommer du nu att börja söka dig inåt.

Jag har skapat intuitionsguiden för att hjälpa dig i den här processen. Det är en kärleksfull guide som hjälper dig hitta ditt eget center. Min vision är att du ska få en tydligare känsla av vem du är och vad du vill i ditt liv. Att du ska kunna höra och känna din inre röst, din magkänsla. Att du ska bli så stark i dig själv att du vågar följa din intuition i dina val, varje dag. Är du redo att påbörja ditt livs äventyr?