Mina tjänster

Hur kan jag hjälpa dig?

Är du ute efter ett mer harmoniskt hem som harmonierar med den person du är idag och den du är på väg att bli? Då rekommenderar jag någon av mina inredningstjänster med Feng Shui.

Går du igenom en stor förändring i livet och vill leva närmare din själ och ditt hjärta? Då rekommenderar jag min samtalstjänst där du får stöd och råd genom din process.

Inredningshjälp online

Har du ett eller flera rum i ditt hem som inte känns helt 100? Hur du än försöker så får du inte till det? Inga problem – nu erbjuder jag inredningshjälp online där vi tillsammans skapar det rum du längtar efter. Hur går det till? Börja genom att mejla mig på svanisabell@gmail.com Beskriv vilket rum … Fortsätt läsa Inredningshjälp online

Mina Feng Shui-tjänster

Jag utför Feng Shui-konsultationer för både privatpersoner och företag över hela Sverige och även online. Här kan du läsa mer om mina olika Feng Shui-tjänster och hur vi kan anpassa dem för de rum du vistas i. 

Vägledande samtal

För dig som vill arbeta djupare med din personliga och andliga utveckling erbjuder jag vägledande samtal. Jag lyssnar aktivt samtidigt som jag får till mig budskap genom min intuition. När vi pratar är det viktigt för mig att samtalet känns sant och äkta. Det här är det som kommer hjälpa dig att själv se ditt … Fortsätt läsa Vägledande samtal

Föreläsningar

Jag föreläser regelbundet om Feng Shui och hur vi kan använda medveten inredning för att skapa balans, harmoni och glädje i våra liv. Klicka här för att se kommande föreläsningar och workshops.