Feng Shui för hem

Vill du ha ett hem som är personligt? Som utstrålar balans, harmoni och livsglädje? Som stöttar den du är idag och den du är på väg att bli? Då är Feng Shui något för dig!

Hemmet är en direkt spegelbild av människorna som bor i det. När ditt hem är i balans mår du bra och du kommer ha ett härligt, balanserat flöde i livet. I många hem finns det dock vissa “problemområden”. Platser som inte riktigt kommer till sin rätt. Det kan vara så litet som en del av ett rum till att handla om hela huset. Genom att titta närmare på hemmets energier kan jag se om det finns obalanser i inredningen. Jag tittar bland annat på färger, former, stärkande symboler, kraftpositioner, currylinjer och chiflöde. Här lägger jag också en Ba Gua så att vi kan prata om vilka livsaspekter du vill stärka och hur du kan göra det på bästa sätt.

Passar dig som:
– är intresserad av heminredning och vill ha ett hem som utstrålar balans, harmoni och livsglädje.
– vill ha ett hem som stöttar och stärker den du är idag och den du är på väg att bli.
– har vissa problemområden som känns blockerade, ofta är stökiga, omysiga eller på något annat sätt inte känns riktigt bra.
– som vill ha hjälp att sätta intentioner för ditt liv och vill veta hur du kan nå dina mål och drömmar med hjälp av Feng Shui.

En konsultation för hem tar ungefär 3 timmar beroende på hur stort hemmet är.

Så här går en konsultation till: 

När du kontaktar mig påbörjar du en spännande resa. Den här resan kommer föra dig närmare den du verkligen är och vad du vill göra och uppleva i livet. Under resans gång kommer du också att skapa ett harmoniskt och vackert hem.

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi ett inledande samtal på telefon. Där går vi igenom hur du känner inför din bostad i dagsläget och hur du skulle vilja förändra hemma. Vi går igenom vilka områden i livet som du skulle vilja stärka och få bättre flöde i (det kan handla om områden som kärlek, familjerelationer, materiella tillgångar och hälsa).

Efter samtalet kommer jag hem till dig (eller så träffas vi online). Jag gör en konsultation och vi går igenom hur du kan stärka och balansera ditt hem på bästa sätt.

Efter ungefär en månad har vi ett uppföljande samtal där vi går igenom de förändringar du gjort och vilka effekter de haft på ditt liv. Du får också möjlighet att ställa följdfrågor.

nick-fewings-642060-unsplash
Föreställ dig att din bokhylla bara innehåller böcker som du älskar och som säger något om den personen du är idag och den du är på väg att bli – härlig känsla va?