Mitt intresse för Feng Shui

Jag läste min första bok om Feng Shui i tonåren. Det var klassikern Rensa i röran med Feng Shui av Karen Kingston. Jag blev så otroligt fascinerad av alla livsöden hon berättade om och hur slående det var att människors insida verkligen speglade deras utsida och tvärt om. Med kunskap om Feng Shui kan vi påverka vår omgivning och på så sätt påverka vilken riktning vi vill ha i vårt liv. Vi kan skapa vackra och harmoniska miljöer och samtidigt arbeta med olika livsaspekter.

Som Feng Shuikonsult kan jag hjälpa och stötta dig på din personliga resa mot harmoniska rum. Jag erbjuder tjänster både för dig som är helt nybörjare och för dig som läst och redan arbetat en del med Feng Shui. Klicka här för att läsa mer om mina tjänster.

Om du vill hitta mer inspiration och se hur jag arbetar får du gärna följa mig på sociala medier.

Instagram: isabells_feng_shui

Facebook: www.facebook.com/harmoniskarum

Gå gärna med i min Facebookgrupp där vi inspirerar varandra med våra projekt, kan ställa frågor, dela foton, visa före- och efterbilder med mera. Sök på Harmoniska rum – inspiration och pepp så hittar du dit.

Pinterest: www.pinterest.se/harmoniskarum