Om mig

Hej!

Jag heter Isabell Svan och har alltid älskat rum – harmoniska rum. Mitt intresse för vad det är som gör att vissa rum känns mer harmoniska och behagliga än andra har idag blivit mitt arbete. I mitt företag hjälper jag dig som vill ha en harmonisk inredning, feng shui-konsultation samt vägledande samtal.

Jag bor i Uppsala tillsammans med min familj men arbetar digitalt över hela världen.

Tillsammans med rensnings- och ordningskonsulten Clara Johansson har jag startat konceptet Inreda livet. Vi utför konsultationer i rensning, organisering, inredning samt styling. Vi har även skrivit boken “Rensa, organisera och inred – för ett liv i balans och harmoni”.

Utbildning

Nordic School of Feng Shui – Feng Shui-konsult

Four empty walls – Assistent hos stylist Josefin Godén

Svenska kyrkans utbildningsinstitut – Präst

Uppsala Universitet – Teologiexamen
Där jag bland annat skrev en C-uppsats om samspelet mellan kyrkorummets inredning och kyrkobesökaren ur ett miljöpsykologiskt perspektiv. Den finns här.

Livserfarenhet

Mina främsta lärare i livet är mina två barn. De har lärt mig att bli mer lyhörd både inåt och utåt. Att det är viktigt att följa sitt hjärta och att vi har en stund på jorden som vi kan använda till något alldeles särskilt viktigt.

Många meditationer, yogapass, böner och andligt sökande har gjort mig till den jag är idag. Jag är en öppensinnad människa som vill se det vackra i varje människa. För mig är också det fysiska rummet otroligt viktigt och jag önskar få bidra till att den här världen blir lite vackrare för varje dag.

Jag inspireras av budskapet om Gudomlig sanning som finns på YouTube under kanalen Divine truth.

Om du vill läsa mer om min personliga utveckling så finns den i ett inlägg här.