Trädgårdshjälp online

Har du en trädgård som behöver lite extra kärlek och omtanke? Vill du ha ny inspiration eller tips på hur du kan förverkliga dina trädgårdsdrömmar?

När jag hjälper dig med din trädgård online utgår jag från dina önskemål. Frågan som står i centrum är: Vad vill du använda din trädgård till? Avslappning och rekreation? Lek och plats för familj och vänner? Odlingsprojekt? Vi arbetar tillsammans fram en plan för trädgården och jag använder mig av verktygen från Feng Shui för att skapa den vackra oas som du och ditt hus längtar efter.

thirsty-turf-irrigation-27062-unsplash
Jag hjälper dig se potentialen i din trädgård.

God Feng Shui i trädgården handlar om balans. Huset bidrar med mycket yangenergi då det är stort och fyrkantigt. För att skapa balans behöver vi mer yinenergi som bidrar med mjukare former. Exempel på hur vi kan arbeta för att skapa en balanserad trädgård kan vara: vågformade rabatter med rundade hörn, skapa trädgårdsrum av lummiga buskar, anlägga gångar genom trädgården för att binda ihop de olika ”rummen”, arbeta så att trädgården blir dynamisk genom växter och träd i olika höjd och färger. För att trädgården ska vara balanserad behöver vi också se till att det finns tillräckligt med ljus i form av dekorativa lyktor. Vi kan också föra in vattenelementet genom ett fågelbad eller en fontän. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Jag älskar att tänka kreativt och skapa trädgårdar så skriv till mig om du behöver hjälp med din trädgård.

För att jag ska kunna göra en trädgårdskonsultation online behöver jag:

  • Planritning över din tomt och bilder på hur trädgården och huset ser ut idag.
  • Beskrivning på vad du har för önskningar med din trädgård. Vad vill du använda den till?
  • Beskrivning på eventuella problemområden i trädgården.
  • Bilder/växter/blommor/typ av stil som inspirerar dig.

Vad du får tillbaka:

  • En handritad skiss över din trädgård med alla mina förslag.
  • Ett dokument där jag beskriver förslag till förändringar och hur du kan arbeta för att skapa de trädgårdsrum du eftersträvar.
  • En moodboard med inspirationsbilder.

 

Hur ser dina trädgårdsdrömmar ut?